Productnaam
|
Nuts Mixture
|
Productinformatie
|
Bewaaradvies: Zeer belangrijk om chocolade van (kunst-)licht en lucht af te schermen, dus te bewaren in een afgesloten verpakking. Voor chocolade geldt als vuistregel: hoe korter de bewaartijd, hoe beter de kwaliteit van het product. De idealebewaartemperatuur voor chocolade ligt tussen de 12 en 20°C, maar moet bovendien constant gehouden worden. Chocolade is zeer gevoelig voor het opnemen van vreemde geuren.In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad ensulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
|
Seizoen
|
|
Afbeelding
|
|
Ingredienten
|
Ingrediënten:
suiker, cacaoboter, MELKpoeder, cacaomassa, AMANDELEN, HAZELNOOTstukjes, PECANNOTEN(NOTEN), WALNOTEN, suiker, , E200, E322, E460,E464,E466, E472, Emulgator(E322(SOJA)), water
|
Allergenen
|
Melk, Soja, Noten, Hazelnoten, Pecannoten, Amandelen, Walnoten
|
Bewaaradvies
|
Houdbaarheid: ca. 8 dag(en). Bewaartemperatuur: 15 °C
|