Productspecificatie

Productnaam
Nuts Mixture
Productinformatie
Bewaaradvies: Zeer belangrijk om chocolade van (kunst-)licht en lucht af te schermen, dus te bewaren in een afgesloten verpakking. Voor chocolade geldt als vuistregel: hoe korter de bewaartijd, hoe beter de kwaliteit van het product. De ideale
bewaartemperatuur voor chocolade ligt tussen de 12 en 20┬░C, maar moet bovendien constant gehouden worden. Chocolade is zeer gevoelig voor het opnemen van vreemde geuren.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingredi├źnten: suiker, cacaoboter, MELKpoeder, cacaomassa, AMANDELEN, HAZELNOOTstukjes, PECANNOTEN(NOTEN), WALNOTEN, suiker, , E200, E322, E460,E464,E466, E472, Emulgator(E322(SOJA)), water
Allergenen
Melk, Soja, Noten, Hazelnoten, Pecannoten, Amandelen, Walnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 8 dag(en).
Bewaartemperatuur: 15 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 2426.19 KJ
Energie KCal 579.49 KCal
Eiwit 7.31 g    
Koolhydraten 45.28 g    
   - Suikers 46.12 g    
Vetten 39.2 g    
   - Verzadigd 21.8 g    
Voedingsvezels 3.42 g    
Zout 0 g