Productinformatie
|
BEWAARVOORSCHRIFT: Mits bewaard in de diepvries onder -18°C, houdbaar tot...zie onderaan op dit etiket. Na ontdooing niet opnieuw invriezen. VERS of ONTDOOID product in koelkast maximaal 24 uur houdbaar. Verwarmen: product eerst ontdooien daarna in devoorverwarmde oven bij 150°C circa 5 minuten verwarmenIn de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad ensulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
|
Ingredienten
|
Ingrediënten:
varkensvlees, TARWEbloem, roomboter(MELK), EI, water, zout, , E202, E3200, e472e, E920, gehydrolyseerd plantaardige eiwitten, gemoute tarwevlokken, GERSTemoutextract, GERSTevlokken, gist, glucose-fructosestroop, HAVERvlokken, LUPINEmeel, Mononatriumglutaminaat E621, Natriuminosinaat E631, paprika, Plantaardig Vet(plantaardig vet), Rijsmiddel(E500, E501), rijstebloem, ROGGEbloem, SELDERIJ, suiker, TARWE-eiwit, TARWEzetmeel, ui, veldbonenmeel, vitamine C, Voedingszuur(E330), weipoeder(MELK)
|
Allergenen
|
Gluten, Tarwe, Melk, Lupine, Ei, Gerst, Rogge, Haver, Selderij
|