Productspecificatie

Productnaam
Carre-Florentines-verpakking
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: suiker, AMANDELEN, roomboter(MELK), cacaomassa, glucosestroop, cacaoboter, E440, , Aroma(Bourbon vanille extract), Emulgator(E322(SOJA))
Allergenen
Melk, Soja, Noten, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 30 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 2249 KJ
Energie KCal 537.16 KCal
Eiwit 8 g    
Koolhydraten 45 g    
   - Suikers 35 g    
Vetten 36 g    
   - Verzadigd 16 g    
Voedingsvezels 4.9 g    
Zout 0.02 g