Productspecificatie

Productnaam
Nougat Montelimar Assortiment
Productinformatie
Drie verschillende heerlijke nougatrepen
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: suiker, HAZELNOOTstukjes, honing, glucosestroop, cacaomassa, cacaoboter, EIwit, water, room(MELK), , karamelstroop, koffie, , , , , , , , , Aardappelzetmeel, AMANDELEN, Aroma(cafeïne, Bourbon vanille extract), Draagstof(E1520), E200, E202, E322, E460,E464,E466, E472, Emulgator(E322(SOJA), E412), invertsuikerstroop, Kleurstof(E150a), maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), PISTACHEstukjes, rijstemeel, Stabilisator(E407), suiker, vanille, Voedingszuur(E330), water, zetmeel, zout
Allergenen
Melk, Noten, Amandelen, Soja, Ei, Hazelnoten, Pistachenoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 45 dag(en).
Bewaartemperatuur: 15 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1875 KJ
Energie KCal 447.84 KCal
Eiwit 5 g    
Koolhydraten 53 g    
   - Suikers 43 g    
Vetten 24 g    
   - Verzadigd 5.7 g    
Voedingsvezels 2.6 g    
Zout 0.02 g