Productspecificatie

Productnaam
Noten Caramelkoek
Productinformatie
Voorzichtig behandelen: breekbaar product. Product na openen in een gesloten trommel bewaren. Bewaren in droge en koele omgeving.

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK), room(MELK), AMANDELEN, EI, PECANNOTEN(NOTEN), invertsuikerstroop, suiker, E450,E500, WALNOTEN, bakkerszout, Zuurteregelaar(E500), Aardappelzetmeel, , , , , , water, , , , E200, E322, E460,E464,E466, E472, citroenvezel, E202, E535, kaliumjodide, limoenvezel, PISTACHEstukjes, Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel
Allergenen
Melk, Ei, Tarwe, Gluten, Noten, Amandelen, Walnoten, Pecannoten, Pistachenoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1848 KJ
Energie KCal 441.39 KCal
Eiwit 6.1 g    
Koolhydraten 48 g    
   - Suikers 32 g    
Vetten 25 g    
   - Verzadigd 12 g    
Voedingsvezels 1.5 g    
Zout 0.25 g