Productspecificatie

Productnaam
Doos Macarons Assorti 8 Stuks
Productinformatie
Voorzichtig behandelen: breekbaar product. Product het liefst in deze Verpakking bewaren. Bewaren in droge en koele omgeving. Bij voorkeur in de koelkast. 1 uur vóór gebruik op kamertemperatuur laten komen.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: suiker, room(MELK), EIwit, cacaoboter, water, MELKpoeder, roomboter(MELK), glucosestroop, frambozen, zwarte bessen, passievrucht, cacaomassa, sinaasappel, zetmeel, glucose-fructosestroop, invertsuikerstroop, kandijsuiker, AMANDELEN, PISTACHENOTEN, aardappelzetmeel(SULFIET), Cognac, sinaasappellikeur, maiszetmeel, kersen, MELKpoeder (magere), dextrose, E 102*, Kleustof (E129)*, bakkerszout, kersensap, Kleurstof E122*, , , , alcohol, alcohol, AMANDELEN (bitter), aroma's, Aroma(kers, Bourbon vanille extract), e151 (brilliant black), E202, E220(SULFIET), E410, E422, E535, Emulgator(E412, E322(SOJA)), HAZELNOTEN, invertsuiker, kaliumjodide, Kleurstof E132, Kleurstof(E163, E140, E150a), maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Stabilisator(E407, E422), vanille, Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E500), dextrose, E440 *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Melk, Soja, Ei, Noten, Sulfiet, Amandelen, Hazelnoten, Pistachenoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1609.3 KJ
Energie KCal 384.37 KCal
Eiwit 5.88 g    
Koolhydraten 41.31 g    
   - Suikers 37.79 g    
Vetten 21.69 g    
   - Verzadigd 8.44 g    
Voedingsvezels 3.03 g    
Zout 0.08 g