Productspecificatie

Productnaam
Abrikozen-Rijstevlaai
Productinformatie
Let op: mogelijk pit aanwezig in het product.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: abrikozenpulp, suiker, water, TARWEbloem, roomboter(MELK), room(MELK), EIwit, maiszetmeel (gemodificeerd), MELKpoeder, EI, invertsuikerstroop, rijst, E450,E500, bakkerszout, Zuurteregelaar(E500), Aardappelzetmeel, E202, E535, Emulgator(E412), gelatine, kaliumjodide, Plantaardig Vet(palm), Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330)
Allergenen
Melk, Ei, Tarwe, Gluten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 936 KJ
Energie KCal 223.56 KCal
Eiwit 2.3 g    
Koolhydraten 33 g    
   - Suikers 24 g    
Vetten 8.8 g    
   - Verzadigd 6.2 g    
Voedingsvezels 0.8 g    
Zout 0.13 g