Productinformatie
|
Deze vulling gebruiken we ook in onze champagne-bruidstaart. Heerlijk feestelijk! Voor speciale momenten in je leven!In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad ensulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
|
Ingredienten
|
Ingrediƫnten:
room(MELK), suiker, frambozen, water, cacaoboter, wijn(SULFIET), TARWEbloem, EIwit, roomboter(MELK), MELKpoeder, invertsuikerstroop, marc de Champagne, EI, gelatine, Emulgator(E1520, E322(SOJA), E412), zetmeel, alcohol, E415, E450,E500, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma(SULFIET)), , bakkerszout, Zuurteregelaar(E500), Aardappelzetmeel, Aroma(Bourbon vanille extract), E202, E535, kaliumjodide, Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330)
|