Productspecificatie

Productnaam
Nogatines
Productinformatie
Heerlijk nougatine slagroomgebakje
De specialiteit van het huis.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), suiker, EIwit, HAZELNOTEN, AMANDELEN, zetmeel, invertsuikerstroop, E202, Emulgator(E412), Stabilisator(E407), Voedingszuur(E330)
Allergenen
Ei, Melk, Noten, Amandelen, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1496 KJ
Energie KCal 357.31 KCal
Eiwit 2.7 g    
Koolhydraten 39 g    
   - Suikers 36 g    
Vetten 21 g    
   - Verzadigd 13 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.07 g