Productspecificatie

Productnaam
Assortiment Trakteergebak
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: suiker, room(MELK), EIwit, cacaomassa, roomboter(MELK), water, AMANDELEN, EI, cacaoboter, glucosestroop, MELK, citroen, frambozen, TARWEbloem, HAZELNOTEN, MELKpoeder, aardbeien, invertsuikerstroop, kandijsuiker, TARWEzetmeel, aardappelzetmeel(SULFIET), cacaopoeder, gelatine, glucosestroop, Plantaardig Vet(palm), suiker, water, , , , , , , , , Aardappelzetmeel, alcohol, Aroma(cafeïne, aroma, Bourbon vanille extract), brandewijn, Draagstof(E1520), e150d, E202, E202, e330 (citroenzuur ), E410, E415, E450,E500, E466, Emulgator(E322(SOJA), E412), enzymen(TARWE), Flavourings, Geleermiddel(E341, E440), invertase, karamelstroop, Kleurstof(E150a, E160a), koffie-extract, maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma(MELK)), rum, Stabilisator(E420, E407), TARWEmoutmeel, vanille, Voedingszuur(E330), zout, Zuurteregelaar(E330, E332, E509), dextrose, E440
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Tarwe, Sulfiet, Noten, Amandelen, Soja, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1423 KJ
Energie KCal 339.88 KCal
Eiwit 4.4 g    
Koolhydraten 31 g    
   - Suikers 26 g    
Vetten 22 g    
   - Verzadigd 13 g    
Voedingsvezels 1.7 g    
Zout 0.06 g