Productspecificatie

Productnaam
Mini Bollen
Productinformatie
Lekkere Chocolade Bol rijkelijk gevuld met slagroom
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), suiker, EI, water, roomboter(MELK), TARWEbloem, glucosestroop, cacaomassa, , cacaoboter, invertsuikerstroop, Emulgator(E322(SOJA)), Aroma(Bourbon vanille extract), E202, E300, enzymen(TARWE), Kleurstof(E160a), Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330)
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Tarwe, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1265 KJ
Energie KCal 302.14 KCal
Eiwit 4 g    
Koolhydraten 24 g    
   - Suikers 17 g    
Vetten 21 g    
   - Verzadigd 14 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.08 g