Kersentaartje

€ 14
65

Harde wener deeg met
frangipan en gebonden kersen en slagroom.
Let op: mogelijk pit aanwezig.
U haalt hier 6 taartpunten uit.
DIT PRODUCT IS ONGESCHIKT VOOR VERZENDING PER POST!
In de koelkast max. 3 dagen lekker (inclusief dag van aankoop). Langer bewaren? Dan kunt u deze het beste in de vriezer zetten en één dag vóór gebruik in de koelkast. In de koelkast rustig laten ontdooien. Taarten afgewerkt met slagroom zijn max. 2 dagen lekker.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Heerlijk luchtige vulling. Smullen!
Let op: mogelijk pit aanwezig in het product.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten Sulfiet

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Probeer ook eens deze producten
van Patisserie De Rouw...