Dutch Pastry Award Taartje

€ 27
25

Een combinatie van melk chocolade mousse en pure chocolade mousse met daarin een vulling van noten praline gemengd met stukjes nougat en als bodem een hazelnotenschuim.

Geschikt voor 8 personen…

DIT PRODUCT IS ONGESCHIKT VOOR VERZENDING PER POST!

In de koelkast max. 3 dagen lekker (inclusief dag van aankoop). Langer bewaren? Dan kunt u deze het beste in de vriezer zetten en één dag vóór gebruik in de koelkast. In de koelkast rustig laten ontdooien.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Waarschuwing: ...niet aan beginnen...deze taart is zooooo lekker... u zou eraan verslaafd kunnen raken....#grapje

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Probeer ook eens deze producten
van Patisserie De Rouw...