Productspecificatie

Productnaam
Noten-Caramel per stuk
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK), room(MELK), AMANDELEN, WALNOTEN, PECANNOTEN(NOTEN), EI, suiker, invertsuikerstroop, E450,E500, , bakkerszout, Zuurteregelaar(E500), , , , Aardappelzetmeel, , water, , , , E200, E322, E460,E464,E466, E472, citroenvezel, E202, E535, kaliumjodide, limoenvezel, PISTACHEstukjes, Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel
Allergenen
Melk, Ei, Tarwe, Gluten, Noten, Amandelen, Walnoten, Pecannoten, Pistachenoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1945 KJ
Energie KCal 464.56 KCal
Eiwit 6 g    
Koolhydraten 46 g    
   - Suikers 31 g    
Vetten 28 g    
   - Verzadigd 12 g    
Voedingsvezels 2 g    
Zout 0.21 g